Fogszabályozás

 

Nem elégedett a fogaival? Szeretné szebbé tenni mosolyát? Nehézségei vannak étkezés vagy beszéd közben? Önnek vagy gyermekének javasoltak fogszabályozó kezelést? Vagy csak van pár kérdése, amelyre szeretne választ kapni? Ha a fentiek közül bármelyik kérdésre igennel válaszolt, Szeged egyik legújabb fogszabályozó rendelésén, a Smile Dent Fogorvosi Centrumban a legjobb helyen jár.

Legyenek fogai szabályosak, szépek és ragyogóan egészségesek legkorszerűbb fogszabályozó kezeléseink segítségével!

 
Sokan úgy gondolják, hogy a fogszabályozás kizárólag esztétikai okból történik, és tény, hogy a legtöbben azzal a kéréssel fordulnak fogszabályozó szakorvosunkhoz, hogy szebb legyen a mosolyuk. Ugyanakkor a fogszabályozás kiemelkedően fontos a fogak egészségének megőrzésében is, hiszen sok esetben lehetővé teszi a rendellenes erőhatások miatt létrejött fogágybetegség megelőzését, a saját foganyag megőrzését, ráadásul végleges megoldást nyújt a szabálytalanul álló fogak problémájának megoldásában is. Általánosságban elmondhatjuk, hogy a fogszabályozó kezelés célja többek között az, hogy az alsó és felső fogsor harmonikus illeszkedését lehetővé tegyük, miközben a fogsorban lévő fogakat úgy állítjuk egymás mellé, hogy esztétikus és funkcionális egységet alkossanak.
 
Fogszabályozó kezelésre tehát akkor is szüksége lehet, ha szabálytalan fogsora miatt nem mer önfeledten beszélni, mosolyogni, illetve akkor is, ha a szabálytalanul elhelyezkedő fogai egészségügyi problémákat (fogszuvasodás, fogínygyulladás, ízületi problémák) okoznak.
 
Amennyiben kérdése van, vagy úgy gondolja, fogszabályozó kezelésre lehet szüksége, konzultáljon fogszabályozó szakorvosunkkal, aki részletes tájékoztatást tud adni a kezelés szükségességéről, menetéről, lehetőségeiről és a várható eredményekről.

Jöjjön el hozzánk egy általános kivizsgálásra, akár már holnap!