Mindannyian ugyanazt akarjuk…

…amit nyilvánvalóan Ön is. Hogy mit?

Természetes, tökéletesen egészséges fogakat és kifogástalan mosolyt.

 

Mindehhez persze elengedhetetlen egy olyan szakorvosi gárda, mint a miénk, azzal a szakmai vezetővel, akinek munkáját nem csak mi magunk figyeljük és követjük nagy odafigyeléssel, de a Szegedi Tudományegyetem fogorvos hallgatóságának egésze is.
 
Mivel szinte mindannyian oktatunk, dolgozunk az egyetemen, abban a megtiszteltetésben lehet részünk, hogy nem csupán első kézből értesülhetünk a legújabb fejleményekről, de kutatóként a fejlesztésekből és azok továbbgondolásából is kivehetjük a részünket.
 
Ahhoz persze, hogy ma a legjobb nyugat-európai és amerikai eszközökkel és módszerekkel dolgozhassunk, rengeteg víznek kellett lefolynia a Dunán. Vagy inkább a Tiszán.
 
 

Rádöbbentünk, hogy több kell egy átlagos fogorvosi rendelőnél

 

Ezt valóban nevezhetjük rádöbbenésnek, hiszen egyetemi hallgatóként az ember többnyire azzal van elfoglalva, hogy a legjobb fogorvos legyen belőle, s csak később, már praktizáló szakemberként tudatosul benne, hogy a páciensek ennél többet szeretnének.
 
Ma ott tartunk, hogy az ország legkülönbözőbb pontjairól érkeznek hozzánk, néha olyan kérésekkel is, melyek teljesítéséhez nem elég a jó szakmaiság. A legjobb kell.
 
Sok olyan kisgyerek fogszakorvosi kezelését végezzük például, akik epidermolysis bullosa-ban szenvednek, s másutt nem szívesen, vagy egyáltalán nem fogadják őket a kockázati tényezőkre hivatkozva.
 
Mi nem hivatkozunk effélékre. Azért kutatunk és dolgozunk, hogy a legösszetettebb eseteket is biztos felkészültséggel fogadjuk.
 
Ugyanakkor az esztétikai fogászat, a fogfehérítés, vagy az implantológia és a fogszabályozás területén is folyamatosan figyelemmel kísérjük (sokszor mi magunk végezzük) a legfrissebb fejlesztéseket.
 
 

Mert a prevenciónál nincs fontosabb, ha a fogakról van szó

 

Kiváló dentálhigiénikusaink minősített iTop trainer szakemberek.
Pácienseinket megtanítják a tökéletes száj- és fogápolás valamennyi technikájára, s hangozzék mindez elsőre akár furcsán is, mi fogszakorvosok is rengeteget tanulunk tőlük a gyakorlati folyamatok tekintetében, s bizony nem csupán kollégákként, de mint pácienseik is csak ajánlani tudjuk szájhigiéniás programjaikat.
 
 

Jöjjön el hozzánk egy általános kivizsgálásra, akár már holnap!