Digitálisan tervezett fogbeültetés Smart Guide navigációs rendszerrel

 

Pácienseink visszajelzése alapján elmondhatjuk, hogy az implantációt megelőzően sokakban félelmet kelt a műtét tudata. Ha Ön is így érez, de az altatásban végzett műtéttel szemben is vannak fenntartásai, nyugodjon meg, van egy precíz, biztonságos, ugyanakkor kényelmes megoldásunk az Ön számára. Ez pedig nem más, mint a digitálisan tervezett implantáció, melyet SMART GUIDE navigációs rendszerrel végzünk.
 
  • A milliméter pontosan illeszkedő Smart Guide implantációs sablon segítségével az implantátum pontosan oda kerül, ahova azt előzőleg szájsebész szakorvosunk betervezte.
  • A sablon használatával a beavatkozás időtartama sokkal rövidebb, az implantátum(ok) behelyezése gyorsabb és precízebb, mely összességében véve kisebb megterhelést jelent az Ön számára.
A Smart Guide digitális navigációs rendszert egy orvosokból, fogtechnikusokból és mérnökökből álló szakmai csapat fejlesztette ki. Piacra kerülése előtt már több, mint 1500 tesztelésen esett át, a fejlesztésben rendelőnk kiváló szájsebész szakorvosa is részt vett. A folyamat végeredménye pedig egy gyors és biztonságos rendszer lett, amely a hagyományos implantációs módszernél kevésbé invazív beavatkozást tesz lehetővé. Ráadásul a Smart Guide rendszer nem kötődik egyetlen implantátum-típushoz sem, így bármilyen márkájú implantátum esetén sikerrel használható.
 
Az implantáció menete Smart Guide sablonnal
  1. Szakorvosunk ingyenes konzultáció keretében ismerteti Önnel a kezelés menetét, a legfontosabb lépéseket, a várható eredményeket.
  2. A szakorvosi konzultációt követően CT felvételt készítünk Önről a csontszövet és lágyrészek feltérképezése céljából – a felvételek készítésekor a szájába helyezzük a regisztrációs markerekkel ellátott lenyomatkanalat. Ez elsőre talán ijesztően hangzik, de a visszajelzések alapján biztosíthatjuk, egyáltalán nem kellemetlen. A felvétel elkészítése csak pár percet vesz igénybe, és teljesen fájdalommentes. Készítünk továbbá egy CT felvételt magáról a lenyomatkanálról is.
  3. Miután elkészültek a CT felvételek, szakorvosunk nyugodt körülmények között, a legmodernebb digitális eszközök segítségével megtervezi a behelyezni kívánt implantátum(ok) méretét és pozícióját, figyelembe véve a rendelkezésre álló csont mennyiségét és minőségét, illetve az idegcsatornák és az arcüregek elhelyezkedését.
  4. Az elkészült kezelési terv alapján 3 dimenziós nyomtató segítségével készül el az Ön személyre szabott Smart Guide implantációs sablonja. Ez a sablon kizárólag az Ön szájába illeszkedik, és segítségével a lehető legprecízebb eredmény érhető el. A sablon garantálja, hogy a tervezett implantátumok hajszálpontosan oda kerüljenek, ahová a terv szerint illeszkedniük kell.
  5. Az elkészült sablon segítségével szájsebész szakorvosunk elvégzi az implantációs beavatkozást.
  6. Az optimális pozícióba beültetett implantátum(ok)ra elkészül az Önnek legideálisabb fogpótlás.
 
A SMART GUIDE navigációs rendszerét használva elkerülhető az idegpályák, és más anatómiailag fontos részek esetleges sérülése, valamint mivel nem szükséges a fogíny teljes műtéti feltárása, sokkal kisebb duzzanatra, kevesebb kényelmetlenségre számíthatunk a műtét után.
 
Ha Ön is fél az előre nem látható következményektől, és nagyobb biztonságban érezné magát, ha szakorvosaink a legújabb technológiát használva helyeznék be implantátumait, a SMART GUIDE navigációs rendszer segítségével most elérheti célját.
 
Jöjjön el a Smile Dent Fogorvosi Centrum szegedi rendelőjébe egy ingyenes konzultációra, ahol felkészült szájsebész szakorvosaink részletesen tájékoztatják a SMART GUIDE navigációs rendszer lehetőségeiről az Ön esetében!
 
Időpontot a +36 30 960 4410 -es telefonszámon tud egyeztetni, illetve választhatja weboldalunk online bejelentkezés funkcióját is.

Jöjjön el hozzánk egy általános kivizsgálásra, akár már holnap!