Implantátum beültetése

 

Mindannyian félünk fogaink elvesztésétől, hiszen hiányzó fogakkal nem tudunk jól harapni, rágni, emellett a hiányzó fog (vagy fogak) látványa a kinézetünket is nagyban befolyásolja. Ennek következtében, amennyiben foghiányunk van, nem merünk mosolyogni, beszélni, vagy önfeledten enni, mely végül rányomja bélyegét a mindennapjainkra is. Ugyanakkor fontos tudni, hogy a fogászati implantáció napjainkra már a mindennapi fogorvosi gyakorlat integráns részévé vált: a beültetésre kerülő anyagok minősége, a biztonságos és kifinomult műtéti technika lehetővé teszi, hogy az eljárás rutinszerűen alkalmazható legyen a fogazat funkciós és esztétikai rehabilitációjában.
 
Maga a fogászati implantáció nem más, mint egy biokompatibilis, mesterséges foggyökér beültetése a hiányzó fog (vagy fogak) helyére, amelyre aztán erős, kiválóan használható és esztétikus, az Ön eredeti fogaihoz élethűen hasonlító fogpótlás kerül. Mintha csak a saját erős és egészséges fogait kapná vissza. Az implantációs fogpótlásnak köszönhetően ismét megfelelően tud majd rágni,beszélni, javul az arc esztétikai megjelenése is, így Ön újra önfeledten élvezheti az életét.
 
A fogorvosi szakma egyértelmű álláspontja szerint az implantátum beültetés sikerességének egyik legmeghatározóbb tényezője az implantátum pozíciója. Rendelőnkben a legnagyobb szakértelemmel, a legmodernebb implantátumrendszereket felhasználva végzünk fogászati implantációt. A műtéteket nagy biztonsággal, nemzetközi téren szerzett szakértelemmel, teljesen fájdalommentesen végezzük el. Helyes beültetési technika, gondosan megtervezett és elkészített felépítmény, valamint rendszeres, helyes szájápolás mellett az implantátumok akár életünk végéig szolgálhatnak.
 
A Smile Dent Fogorvosi Centrum rendelőjében használt implantációs rendszerek: Nobel Replace, Nobel Active, SGS Swiss Implant.

Jöjjön el hozzánk egy általános kivizsgálásra, akár már holnap!